Nieuwe website Loonbedrijf Borst

Nieuwe website loonbedrijf Borst

Nieuwe website!

Loonbedrijf Borst is gevestigd in Burgerbrug, en bestaat al ruim 60 jaar! De website van de firma is in het verleden door familie gemaakt en onderhouden, anno 2021 kon dat niet meer. Het bedrijf is gegroeid en de werkzaamheden zijn enorm, de mannen van Borst willen hun professionaliteit ook op hun website kwijt.

De wensen van Borst

Annita kwam om de koffie, want er moest een nieuwe website komen. Annita had diverse offertes opgevraagd, maar hoe fijn is het om met een dochter van een loonwerker te werken. Ik zou het gevoel beter vast kunnen leggen dan iemand uit de stad. Hi hi en ik vind dat super leuk om te doen. Eigenlijk waren er niet veel wensen, behalve dat het vernieuwend moest zijn, zelf te onderhouden en gebruiksvriendelijk.

Geweldig, dan kan ik mijn eigen creativiteit erop loslaten. Ik hoef mij alleen te houden aan de huisstijl, kleuren en lettertypen. De site bevatte veel foto’s, dus ook daar moest een mooie oplossing voor komen. De website heeft behoorlijk wat pagina’s, ik heb daarom gekozen om te werken met een dubbele menubalk. Hierdoor is het navigeren op een tablet of telefoon heel gemakkelijk en overzichtelijk geworden.

Gegevens oude website
Eerst heb ik alle foto’s van de oude website gehaald en deze een goede SEO vriendelijke benaming gegeven. Hier was op de oude website totaal geen aandacht aan gegeven. En bij vernieuwing is het ook belangrijk om de SEO op te pakken. Deze heb ik met een duidelijke mapstructuur opgeslagen, zodat ze weer makkelijk terug te vinden waren. 

Ontwerp
Ik ben een ontwerp gaan maken en na een paar kleine correcties vanuit Loonbedrijf Borst, zijn we de website gaan ontwikkelen. En weer gaan vullen. Alle teksten zijn vanuit de voorgaande website overgezet en weer in de nieuwe layout geplaatst. Samen zijn we heel blij met het resultaat. Annita zal de komende tijd regelmatig nieuwe foto’s plaatsen, dus blijf www.loonbedrijfborst.nl in de gaten houden!