website werkt niet meer goed problemen

Mijn website werkt niet meer..!

Heb je problemen met je website? Of ben je gehackt? Wat zal je dan verschrikkelijk balen. De oplossing is niet altijd makkelijk en snel te vinden. Er zijn namelijk heel veel systemen om in te werken, veel GRATIS programma’s worden jou online aangeboden, maar wat nu als het niet werkt of als je er zelf niet uitkomt? Is er dan iemand die jou gaat helpen of moet je het zelf maar uit zoeken? Het laatste is vaak het geval. Vaak wordt het dan goedkoop=duurkoop. Want al die uren die jij aan je website hebt besteed die zijn dan voor niets geweest, je hebt nog steeds geen website waar je trots op bent.

Een bedrijfswebsite moet als een visitekaartje zijn.

Jij bent professioneel met je bedrijf bezig, je wilt je dat je huidige en toekomstige klanten je kunnen vertrouwen, je wilt laten zien dat je goed bent ik wat je doet. Dan moet jouw website dat ook uitstralen. Al jouw reclame-uitingen moeten jouw klanten een WOUW-effect geven, verzorgt, passend en consistent doorgevoerd. Je website is de plaats waar je toekomstige klanten de eerste indruk maken en die telt!

Een huisstijl als vaste basis.

Gebruik jij op social media of in jouw drukwerk elke keer een andere kleur of lettertype, of gebruik jij steeds een andere stijl. Dan zullen jouw toekomstige klanten jouw berichten niet herkennen, je straalt geen standvastigheid uit, je bouwt niets op met jouw klanten, het ziet rommelig en onverzorgd. Dit is niet de uitstraling die jouw klanten willen. Het is tijd om professioneel te worden. Begin met een huisstijl!

Pak het professioneel aan!

Problemen met je website wil je niet. Ga met mensen in zee die jou niet in de kou laten staan. Daarom maken wij websites met een onderhoudscontract, zodat je website up-to-date blijft, automatische geback-upt wordt. Je snel geholpen wordt bij problemen. Dan kun jij je bezighouden met de dingen waar jij goed in bent!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *